Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NETTIJENKIT.COM

JOHN + PERHE

AUTOKAUPPA SILLOIN JOSKUS...

OMAA KALUSTOA MENNEISYYDESTÄ

OIKEALLA ASIALLA.... VÄLILLÄ TÄYTYY MYÖS ITSE HARRASTAA.

FORD "SURFROD"

RAT ROD

NÄIDEN NETTISIVUJEN TARKOITUS :

Kun vuoden 2011 keväällä aloin etsimään itselleni jenkkiautoa ( Chevrolet pickup 55 - 57 ) totesin ettei haluamaani mallia ole juurikaan tarjolla Suomessa eikä myöskään Ruotsissa. Katse oli siis suunnattava USA:n suuntaan. Selailin tuntikausia silmät ristissä erilaisia saitteja enkä tahtonut löytää kuin projektikuntoisia tai sitten budjetin ulottumattomissa olevia täysin tai liki täysin rakennettuja yksilöitä. Jossain vaiheessa törmäsin John Atkinsoniin joka esitteli ja lähetti sähköpostiini jopa useita kandidaatteja haluamassani hinta / kuntoluokassa.

Jatkoimme yhteydenpitoa kaupanteon jälkeenkin, ja myöhemmin John ehdotti minulle yhteistyötä jonka yhden hedelmän näet nyt silmiesi edessä.

Näet näillä sivuilla myynti-ilmoituksia yksityisten ihmisten vanhoista, 20 - 70 luvun jenkkiautoista jotka ovat myynnissä USA:ssa, ja joita John välittää eteenpäin. .

Koska useat meistä Suomalaisista erityisesti miehistä eivät juuri välitä liittyä facebookiin, joka taas on puolestaan se kanava jota John enimmäkseen käyttää, jää moni paitsi näistä tarjolla olevista hienoista ja järkevän hintaisista autoista. Mutta jos sinulla on mahdollisuus mennä Facebookiin, katso :atkinson brothers, ja pyydä Johnia kaveriksesi. Siellä näet ilmoitukset ensimmäiseksi.

Päätin näiden nettisivujen välityksellä tuoda ne esiin myös facebookin ulkopuolelle. Myytäviä autoja tulee päivässä valtavasti, parhaimmillaan pitkälti kolmattakymmentä... Pyrin päivittämään näitä niin usein kun voin, mutta koska teen tätä harrastuksekseni, saattaa leipätyö joskus hidastaa harrastusta. Koska autojen määrä on valtava ja itselläni rajoitetusti aikaa, en suomenna noita ilmoituksia. Liitän pienimuotoisen sanaston josta saat käännösapua itsellesi.

Kuvat ja tekstit on kopiotu suoraan facebookista ja johtuen Facebookin rakenteesta, ei kuvia yleensä ole kuin 1 / auto. OTA YHTEYTTÄ -lomakkeella voit pyytää lisäkuvia.

JOHN JA HÄNEN VAIMONSA GISELA

KUKA JOHN ATKINSON ?

John Atkinson on Floridassa asuva -56 syntynyt, Irlantilasta sukujuurta oleva autoharrastaja, joka vuonna 2006 päätti jatkaa sukunsa jo 60 -luvulla alkanutta autokauppaperinnettä.

Toiminnan muoto tosin on erilainen kuin silloin. Nyt internet,digikuvat ja sähköposti yms. jotka mahdollistavat jopa maailmanlaajuisen kaupankäynnin. Silloin ennen toiminta oli enmmän ja vähemmän paikallista.

Tämä suvun perinne on kuitenkin säilyttänyt yhteydet lukuisiin autojen keräilijöihin jotka nyt ikääntyessään alkavat luopua kalustostaan ja turvautuvat usein vanhoihin tuttuihin.

Nykyään John myy eurooppaan useita autoja kuukaudessa. Pääsääntöisesti Ruotsiin mutta muidenkin maiden osuus on nousemassa.

Tutustu hänen omiin nettisivuihinsa: www.americanclassicsint.com

Hänellä on myös pieni vakuutusyhtiö, joka on terveydenhuoltopuoleen keskittynyt, nimeltään ehealth4less.com


MIKSI OSTAISIT JOHNIN KAUTTA ?

Toki auton etsiminen ja ostaminen itsenäisesti voi olla pieni seikkailu. Valitettavasti on olemassa lukuisia tarinoita siitä kuinka todellisuus ei olekaan ollut sinnepäinkään kuin mitä kuvissa on esitelty tai myytävää autoa ei ole olemassakaan. Eräs tarina on kaverista joka itse etsi ja maksoi auton , järjesti auton kuljetuksen, mutta ostettu auto ei koskaan tullutkaan satamaan. ... Useat myyjäpuolen ihmiset on peloteltu huijauksilla puolikuoliaaksi eivätkä edes suostu myymään tai edes asioimaan ulkomaalaisten kanssa vaikka olisit saanut voittavan huudon Ebayssa. Amerikkalainen pankkikäytäntökin poikkeaa Suomalaisesta jonkunkin verran.

Ja moni myyjä ottaa maksun vastaan ainoastaan käteisenä tai shekkinä.

Välttääksesi nämä karikot voit antaa Johnin huolehtia maksusta myyjälle tehdä paperityöt ja saada tuntuvat säästöt rahtikustannuksissa hänen sopimushinnoillaan . Hän ottaa yhteyden myyjään, ja varmistaa että kaupan kohde vastaa kuvausta.

Ja missä muualla voit löytää näin paljon uusia myytäviä autoja liki päivittäin, vain katsomalla yhtä nettisaittia ? KATSO ITSE !!

Historiaa Johnin omin sanoin kerrottuna :

My lovely mother Miss Olive Marie Mairs, and father, Harry Samuel Atkinson, immigrated us here in 1958 from Ireland. It was he who instilled in us an intense love affair with all things motor driven. While growing up in County Carlow, Ireland; my father Harry, his brothers Ronny and Gordy were known to all their as "The Lordzof Speed". They were born into a working class Irish family, wrenching their way through school at my grandfather's "John William Atkinson Cycle store" and touring/racing all over Europe on their Norton's, BSA 's, and Triumphs. But it was the States that drew my father with promise, and it's big iconic cars. So a love affair was born and since that time the Atkinson clan has collected cars, stretching from Northern/Southern California, Washington State, and now here in sunny Florida. Best wishes, and Happy Motoring!

John William Atkinson

"ATKINSON BROTHERS"

In pic you can see my father, Harry Samuel Atkinson on his favorite Norton, circa 1953, County Carlow Ireland.